FH-K/02/01/2024/KO

• Kielce

Pracownik administracyjno-biurowy

• koordynacja spraw administracyjno-biurowych,
  • prowadzenie i rejestracja korespondencji wewnętrznej i zewnętrzne,
  • dbanie o porządek i wizerunek biura, organizację przestrzeni biurowej,
  • nadzór nad stanem zapasów materiałów biurowych oraz spożywczych,
  • organizacja i obsługa spotkań biznesowych, opieka nad gośćmi firmy.

• prawo jazdy kat. B – warunek konieczny,
  • bardzo dobrze rozwinięty poziom umiejętności analitycznych oraz logicznego myślenia,
  • pozytywne nastawienie,
  • samodzielność, sumienność,
  • oferta przeznaczona dla studentów ostatniego roku lub absolwentów,  którzy w ciągu ostatnich 5 lat skończyli studia.

Oferujemy:

• umowa stażowa,