FH/06/12/2023/PW

• Lublin

Specjalista ds. obsługi klienta w języku polskim i angielskim

• obsługa połączeń przychodzących i wychodzących, maili oraz czatów,
  • obsługa Klientów polskojęzycznych i angielskojęzycznych,
  • wprowadzanie danych do systemu,
  • diagnozowanie i rozwiązywanie przyjętych zgłoszeń,
  • rozpoznawanie potrzeb klientów,
  • zaangażowanie w wysoką jakość obsługi.

• znajomość języka polskiego w stopniu biegłym (C1) oraz języka angielskiego w stopniu komunikatywnym (min. B1),
  • umiejętność obsługi systemu operacyjnego Windows i pakietu MS Office,
  • komunikatywność i nastawienie na pracę z ludźmi,
  • wysoka kultura osobista i orientacja na potrzeby klienta.

Oferujemy:

• stabilne zatrudnienie (Umowa o Pracę),
  • grafik dopasowany do możliwości pracownika (praca od poniedziałku do niedzieli między godzinami 7:00 – 23:30),
  • bogaty pakiet benefitów,
  • szkolenia przygotowujące do pracy.