Pracownik produkcji

FH/08/05/21/MG

• Chęć do pracy
  • Motywacja do nauki montażu
  • Mile widziane osoby z zacięciem technicznym/ zdolnościami manualnymi
  • Umiejętność pracy z instrukcją
  • Dyspozycyjność do pracy w systemie 3-zmianowym
  • Dyspozycja do pracy również wybrane weekendy (praca w systemie brygadowym) – weekendy extra płatne

Warunki pracy:

• Stałe zatrudnienie w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku w branży motoryzacyjnej
  • Umowa o pracę – stawka godzinowa plus premie miesięczne i dodatki za pracę w nocy
  • Stawka od 3000 – 3500 zł brutto – na początek
  • Możliwość korzystania z karty MultiSport, Medicover oraz ubezpieczenia grupowego
  • Możliwość bezpośredniego zatrudnienia u Klienta

Obowiązki:

• Montaż gotowych komponentów
  • Kontrola jakości złożonych elementów
  • Pomoc operatorom maszyn w prostych czynnościach produkcyjnych przy obsłudze maszyn produkcyjnych
  • Porządkowanie stanowiska pracy