FH/01/07/2024/Z

Asystent kas samoobsługowych

W związku z rozwojem firmy i stałym działaniem na rzecz aktywizacji osób z orzeczoną niepełnosprawnością poszukujemy osoby na stanowisko:

Asystent kas samoobsługowych w WARSZAWIE – BEMOWO/MOKOTÓW/WOLA i inne lokalizacje

PRACA STACJONARNA

Miejsce pracy: Bemowo, Białołęka, Targówek, Praga-Południe, Wilanów, Ursynów, Ochota, Wola, Śródmieście lub Ursynów.

Wymiar czasu pracy : cały etat.

Praca zmianowa: tak.

Zakres obowiązków:

• Pomoc przy obsłudze kas samoobsługowych.
  • Obsługa klienta.
  • Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
  • Dbanie o ekspozycję towarów.

• Aktualne orzeczenie o niepełnosprawności.
  • Aktualne badania do celów sanitarno epidemiologicznych lub chęć do ich wyrobienia.
  • Zapał i chęci do pracy.
  • Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.

Oferujemy:

• Stabilne warunki zatrudnienia – umowa o pracę.
  • Niezbędne szkolenia.
  • Atrakcyjne benefity.
  • Przyjazną atmosferę w pracy.