FH-S/10/07/2022/AL

Nauczyciel Wychowania Przedszkolnego

poszukuję Kandydatów na stanowisko Nauczyciel Wychowania Przedszkolnego

• inicjowanie i organizowanie imprez o charakterze wychowawczo – dydaktycznym, kulturalnym lub rekreacyjno – sportowym
  • prowadzenie dokumentacji przebiegu nauczania, działalności wychowawczej  i opiekuńczej zgodnie z obowiązującymi przepisami;
  • realizacja wszystkich innych zadań zleconych przez dyrektora  placówki, wynikających z bieżącej działalności placówki
  • wspieranie rozwoju psychofizycznego dziecka, jego zdolności i zainteresowań
  • nauczyciel otacza indywidualną opieką każdego ze swoich wychowanków  i utrzymuje stały kontakt z ich rodzicami.

• mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
  • wykształcenie minimum licencjat z pedagogiki szkolno-wychowawczej
  • mile widziane doświadczenie w pracy z dziećmi

Oferujemy:

• umowa stażowa ( 3 miesiące) z możliwością zatrudnienia
  • praca poniedziałek- piątek  (w przedziale 6:30-17:00)
  • zatrudnienie stażowe od 01.08.2022 bądź później
  • praca w sympatycznym i ambitnym zespole