FH-S/01/09/2022/AL

Sprzątaczka

poszukuję Kandydatów na stanowisko Sprzątaczka

• sprzątanie powierzchni płaskich
  • czyszczenie pomieszczeń socjalnych i sanitarnych
  • opróżnianie koszy na śmieci w trakcie sprzątania pomieszczeń do wskazanych zbiorczych pojemników
  • Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i pomieszczeniach
  • mycie urządzeń kuchennych i dystrybutora do wody
  • mycie, czyszczenie i odkażanie umywalek, brodzików, armatury i urządzeń sanitarnych w toaletach i łazienkach

• gotowość do pracy zmianowej
  • sprawność narządu ruchu, wzroku
  • mile widziane doświadczenie w przy sprzątaniu

Oferujemy:

• umowa o pracę/ umowa zlecenie
  • godziny pracy 5-13, 13-21
  • atrakcyjny system motywacyjny