FH-S/01/07/2022/AL

Operator monitoringu

poszukuję Kandydatów na stanowisko Operator monitoringu

• analiza danych z nagrań monitoringu z sieci sklepów,
  • ocena stanu bezpieczeństwa na sklepie i poziomu zabezpieczenia przez kradzieżami w sklepach,
  • podejmowanie czynności związanych ze zminimalizowaniem ryzyka kradzieży w sklepach i bieżące zgłaszanie zauważonych zagrożeń,
  • monitorowanie trudniejszych sytuacji związanych z obsługą Klientów i zgłaszanie nieprawidłowości do kadry zarządzającej punktów handlowych,
  • współpraca z pracownikami innych działów firmy w miarę potrzeb, dotyczących realizowanych zadań,
  • cykliczne raportowanie wyników do Przełożonego.

• aktualne orzeczenie o niepełnosprawności,
  • sprawny wzrok i słuch,
  • narząd ruchu może być mniej sprawny, ale pozwalający na dotarcie do siedziby głównej firmy i poruszanie się po biurze. Kandydat może poruszać się powoli, o kulach, na wózku itp,
  • znajomość obsługi komputera oraz urządzeń biurowych,
  • motywacja oraz zaangażowanie w realizowane zadania,
  • dyspozycyjność – praca hybrydowa,
  • umiejętność obserwacji, spostrzegawczość i rzetelność.

Zatrudnienie od zaraz. Praca 3-zmianowa (do ustalenia) w trybie hybrydowym – część etatu zdalnie – online z domu, a część godzin stacjonarnie w Centrali firmy – w Dziale Monitoringu).

Oferujemy:

• umowę o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie oraz stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie,
  • sprzęt służbowy – laptop,
  • pakiet szkoleń i bieżący rozwój w ramach pełnionych zadań,
  • możliwość skorzystania z dodatkowych benefitów – opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe.