FH-RZ/02/06/2022/MK

Asystentka Biurowa

poszukuję Kandydatów na stanowisko Asystentka Biurowa

• kontakt z klientami Firmy
  • pomoc w organizacji dostawy zamówień ( zaproszeń ślubnych, folderów na przyjęcia okolicznościowe,
  • kontakt ze współpracownikami w celu ustalenia terminu dostawy,
  • dbanie o prawidłowy obieg dokumentów w firmie
  • obsługa otrzymywanych faktur ze zleceń
  • przyjmowanie reklamacji
  • kontakt z Klientami Firmy

• mile widziane wykształcenie wyższe
  • biegła znajomość obsługi komputera oraz pakietu Office
  • dobra organizacja pracy własnej

Oferujemy:

• zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy stażowej
  • możliwość rozwoju i zatrudnienia na podstawie umowy o pracę
  • praca  w godzinach 8-15/8-16, 7-15 do uzgodnienia