FH-K/01/09/21/AWD

Pracownik ds. obsługi ruchu turystycznego w Centrum Informacji Turystycznej

poszukuję Kandydatów na stanowisko Pracownik ds. obsługi ruchu turystycznego w Centrum Informacji Turystycznej

Zakres obowiązków:

-obsługa turystów w zakresie udzielania informacji turystycznej

-prowadzenie i nadzorowanie strony internetowej oraz social media.

-prowadzenie terminarza usług przewodnickich o warsztatów edukacyjnych

– sprzedaż biletów  wstępu i pamiątek (obsługa kasy fiskalnej)

– obsługa infolinii turystycznej

wymagania:

– orzeczenie o stopniu niepełnosprawności

-wykształcenie min. średnie

– umiejętność obsługi komputera, urządzeń biurowych

-umiejętność pracy zespołowej

praca w systemie równoważnym wg ustalonego harmonogramu pracy, praca również w weekendy

zatrudnienie: październik 2021