FH/05/06/2024/RB

Koordynator serwisów i awarii

• Monitoring wpływających zleceń i awarii.
  • Awizowanie wizyt serwisantów na obiektach.
  • Weryfikacja poprawności i jakości wykonania prac na obiektach.
  • Rozliczanie wykonanych usług.
  • Współpraca z serwisami terenowymi

• Dobra znajomość pakietu MS Office.
  • Doświadczenie w obsłudze klienta/koordynacji zadań w branżach technicznych lub w obszarze logistyki, spedycji.
  • Łatwość nawiązywania kontaktów z klientami, serwisami oraz współpracownikami.
  • Samodzielność, dobra organizacja pracy oraz umiejętność podejmowania decyzji.
  • Znajomość jęz. angielskiego na poz. B1.

Oferujemy:

• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na cały etat.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia.
  • Prywatna opieka medyczna, karta sportowa/ prywatne ubezpieczenie na życie.
  • Indywidualny proces wdrożenia.
  • Szkolenia techniczne teoretyczne i praktyczne pozwalające poznać specyfikę i rozwijać wiedzę w branży technicznej.

Praca jednozmianowa.