FH/04/11/2022/PW

Konsultant ds. Obsługi Klienta

poszukuję Kandydatów na stanowisko Konsultant ds. Obsługi Klienta

• płynne czytanie tekstów ankiet ( branża kosmetyczno-spożywcza)
  • szybkie pisanie tekstów mówionych
  • dbanie o wizerunek firmy na zewnątrz
  • aktywna współpraca z zespołem
  • dystrybucja wśród klientów informacji na temat obecnie prowadzonych działań promocyjnych, warunków dostaw produktów, ich cen

• mile widziane miejsce zamieszkania na terenie województwa mazowieckiego
  • bardzo dobra dykcja
  • komunikatywność
  • umiejętność pracy zespołowej
  • dobra znajomość pakietu Office w szczególności EXCEL
  • posiadanie własnego komputera i stałego dostępu do sieci internetowej

Wymagania sprzętowe: system operacyjny tylko Windows 10×64, procesor o minimalnym taktowaniu 2Ghz/ 2 rdzenie, pamięć operacyjna 8 GB , słuchawki USB , przeglądarka internetowa: Google Chrome, Firefox, Opera w wersji najnowszej

Oferujemy:

• umowa o pracę ( obejmuję czas szkolenia) docelowa możliwa umowa o pracę na czas określony, bądź nieokreślony
  • praca poniedziałek- piątek 9-16, 13-20
  • zatrudnienie od zaraz