Fundacja Heros
Witamy na naszej stronie

Mamy przyjemność zaprezentować Państwu obszar działań Fundacji Heros w Lublinie. Jesteśmy organizacją pozarządową, której głównym celem statutowy jest działanie na rzecz osób niepełnosprawnych. Cel ten realizowany jest m.in. poprzez: doradztwo zawodowe oraz wspomaganie i podejmowanie działań zmierzających do aktywizacji zawodowej i społecznej oraz tworzenia miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych.

2017-09-19
Lodołamacze 2017

18 września Fundacja Heros miała przyjemność być na Lubelskiej, Małopolskiej, Podkarpackiej, Świętokrzyskiej Regionalnej Gali XII Edycji Konkursu LODOŁAMACZE 2017. Podczas uroczystości zostały wręczone nagrody pracodawcom, którzy wiedzą, że osoba z niepełnosprawnością może być tak samo wartościowym pracownikiem jak każda inna, zatrudniają takie osoby, tym samym przełamując bariery i stereotypy.
Wydarzenie miało miejsce w Sali Błękitnej lubelskiego Urzędu Wojewódzkiego. Uroczyste wręczenie nagród zostało zwieńczone występem utalentowanej piosenkarki, Oksany Predko. Po gali, na wszystkich gości, czekał pyszny poczęstunek.
Gratulujemy wszystkim nagrodzonym i wyróżnionym podczas tegorocznej regionalnej gali oraz życzymy dalszego rozwoju i sukcesów. Mamy również nadzieję, że nagrodzeni staną się inspiracją dla kolejnych pracodawców w zatrudnianiu osób z niepełnosprawnością.

Fundacja Heros: ul. Z. Krasińskiego 2/31, 20 - 709 Lublin